Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului Parker Romania, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
Parker Romania foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Parker Romania este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.

| |
Produsul a fost adaugat la comanda dvs.
Total: 0 Lei / Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 lei Continua cumparaturile Finalizeaza comanda

Autentificare

Conectare la site prin date deja inregistrate
@
Introduceti adresa de email.
Introduceti parola.
Genereaza cont nou Recupereaza parola

Autentificare

Conectarea la site prin conturi externe
Total (TVA inclus): 0 RON
Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 lei

Ambasadori

Giacomo Puccini
1858 - 1924
Giacomo Puccini

Giacomo Puccini (n. 22 decembrie 1858, Lucca/Italia - d. 29 noiembrie 1924, Bruxelles/Belgia) a fost un compozitor italian de muzică de operă, reprezentant al curentului artistic realist numit în Italia verismo (conform cu termenul din italiană vero = adevărat).

La compunerea celebrei opere „La Bohème” foloseste un stilou Parker Luky Curve

ambasadori

ambasadori

ambasadori
Arthur Conan Doyle
1859 - 1930
Arthur Conan Doyle

Sir Arthur Conan Doyle (n. 22 mai 1859 - d. 7 iulie 1930) romancier britanic, celebru pentru a-l fi creat pe Sherlock Holmes - primul detectiv care apare într-o serie de romane polițiste. În afara acestora, Sir Arthur Conan Doyle a fost autorul a numeroase povestiri știintifico-fantastice, romane istorice, piese de teatru, romane de dragoste, poezie și texte inspirate direct din realitate (non-fiction).

Autorul i-a scris Lordului Molesworth, membrul consiliului de conducere din cadrul PARKER PEN COMPANY, recunoscând că în DUOFOLD a găsit în sfârşit un stilou care i se potriveşte.

ambasadori

ambasadori
Douglas MacArthur
1880 - 1964
Douglas MacArthur

Douglas MacArthur (n. 26 ianuarie 1880 - d. 5 aprilie 1964 ) a fost un general american și mareșal al Armatei Filipineze, care a avut o carieră lungă, începând cu campania SUA în Mexic și terminându-se în Războiul din Coreea. Douglas MacArthur fost șeful de stat major al US Army în anii 1930. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial a avut un rol proeminent pe Teatrul din Pacific. Pentru Campania din Filipine (1941-1942) a fost decorat cu Medal of Honor, împreună cu tatăl său fiind primii tată-fiu din istorie care au primit cea mai înaltă distincție militară a SUA. A fost unul din cele cinci persoane din istoria SUA care a primit cel mai înalt grad militar al Armatei SUA: general cu cinci stele.

El a fost cel care a condus pe crucișătorul USS Missouri formalitățile de capitulare a Japoniei. După al Doilea Război Mondial a fost Comandantul suprem al forțelor aliate în Japonia.

Douglas MacArthur semneaza tratatul de capitulare al Japoniei in 2 septembrie 1945, cu un stilou Parker Duofold Red care a apartinut sotiei sale Jane

ambasadori

ambasadori

ambasadori
Harry S. Truman
1884 - 1972
Harry S. Truman

Harry S. Truman (n. 8 mai 1884 - d. 26 decembrie 1972) a fost cel de-al treizeci și patrulea vicepreședinte (1945) și cel de-al treizeci și treilea președinte al Statelor Unite ale Americii (1945 - 1953), succedând în funcție după decesul președintelui Franklin D. Roosevelt.

Președinția lui Truman a fost plină de evenimente de anvergură mondială și națională, bombardările atomice ale orașelor japoneze Hiroshima și Nagasaki, sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, aplicarea planului Marshall de reconstrucție a Europei ne-aflate sub controlul sovietic, începutul Războiului Rece, dezagregarea forţelor armate ale Statelor Unite, formarea Organizației Națiunilor Unite, cea de-a doua "Sperietoare Roşie", formarea CIA și cea mai mare parte a Războiului Corean.

Truman, în mod remarcabil, a demonstrat că s-a putut ridica la înălțimea unor așteptări firești pentru un președinte aflat în timpuri atât de complexe, pornind de la așteptările inițiale care au fost scăzute datorată ilustrului său predecesor. Deși a decis să nu candideze în alegerile prezidenţiale din 1952 datorită sondajelor de opinie preliminare joase, Truman este considerat astăzi, de către majoritatea istoricilor, a fi unul dintre cei mai mari președinți americani.

ambasadori

ambasadori

ambasadori
Chester William Nimitz
1885 - 1966
Chester William Nimitz

Chester William Nimitz (n. 24 februarie 1885 – d. 20 februarie 1966) a fost un amiral american, unul dintre principalii comandanți militari americani din timpul celui de-al doilea război mondial.

ambasadori

ambasadori

ambasadori
Bernard Law Montgomery
1887 - 1976
Bernard Law Montgomery

Bernard Law Montgomery (n. 17 noiembrie 1887 – d. 24 martie 1976) a fost un feldmareșal britanic, unul dintre principalii comandanți militari britanici din timpul celui de-al doilea război mondial.

Instrumentul de scris preferat a lui Bernard Law Montgomery era un Parker

ambasadori

ambasadori

ambasadori
Dwight D. Eisenhower
1890 - 1969
Dwight D. Eisenhower

Dwight David Eisenhower, GCB (n. 14 octombrie 1890 - d. 28 martie 1969), cunoscut în mod afecționat și ca Ike, a fost un general și om politic republican american. A fost comandant suprem al armatelor aliate debarcate în Nordul Africii (1943), în Sicilia (1943) și în Vestul Europei (1944 - 1945). A fost primul comandant suprem al forțelor armate ale NATO (1949 - 1952) și președinte al SUA între anii 1953 și 1961. Doctrina sa, susținând protecția împotriva comunismului, a marcat profund politica internă și externă a Statelor Unite ale Americii pe parcursul anilor 1950 și 1960.

Eisenhower declara că stiloul Parker 51 era preferatul lui şi arăta deschis simpatia lui pentru acest instrument.
În timpul războiului, generalul Eisenhower şi mareşalul Montgomery lucrau împreună, pentru a atinge un obiectiv comun.
Au împărtăşit multe idei în timpul desfăşurării acţiunilor militare, iar când războiul s-a sfârşit, au încheiat tratatele de pace semnând cu aceleaşi stilouri.  

Generalului Dwight Eisenhower îi plăcea foarte mult stiloul Parker 51. S-au prezentat stilourile Parker 51, după semnarea capitulării germane în Reims, Franţa la 7 mai 1945.

ambasadori

ambasadori

ambasadori
Mark Wayne Clark
1896 - 1984
Mark Wayne Clark

Mark Wayne Clark (n. 1 mai 1896 – d. 17 aprilie 1984) a fost un general american, dintre principalii comandanți militari americani din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
Generalul american Mark Wayne Clark.

În Primul Război Mondial la comanda unei companii a fost grav rănit de un șrapnel. După război abilitățile sale au fost descoperite de generalul George Marshall.

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial a primit comanda trupelor americane în Italia, fiind cunoscut despre intrarea sa triumfală în Roma, prima capitală a Axei care a depus armele.

Clark în 1945 a devenit cel mai tânăr american, care a fost promovat la rangul de general.

Generalul Clark semnează cu stiloul Parker 51 armistiţiul de pace, la sfârşitul conflictului din Coreea.Flighter (Mun San, Coreea, 27 iulie 1953)

ambasadori

ambasadori

ambasadori
James Mason
1909 - 1984
James Mason

James Neville Mason a fost un actor britanic de mare valoare, care a cunoscut gloria atat in cinematografia britanica cat si in cea americana. S-a nascut la 15 mai 1909 in Huddersfield, Yorkshire, in familia lui John si Mabel Mason, tatal sau fiind un negustor foarte instarit. Nu a absolvit niciodata cursuri de teatru sau drama, el declarand ca a ales actoria pentru distractie.

A folosit in filmul The Verdict din 1982 un instrument de scris Parker

ambasadori

ambasadori
Ronald Reagan
1911 - 2004
Ronald Reagan

Ronald Wilson Reagan, cunoscut mai ales ca Ronald Reagan, (n. 6 februarie 1911, Tampico, Illinois - d. 5 iunie 2004, Los Angeles, California) a fost cel de-al patruzecilea președinte al Statelor Unite ale Americii. Prin politica sa intransigentă în confruntarea cu Uniunea Sovietică în perioada războiului rece, a avut o contribuție hotărâtoare la prăbușirea imperiului comunist din răsăritul Europei și la afirmarea Statelor Unite ale Americii ca singura super-putere pentru următoarele două decenii.

Reagan foloseste in dese oazii un stilou Parker Duofold Marbeled Blue

ambasadori

ambasadori

ambasadori
Yitzhak Rabin
1922 - 1995
Yitzhak Rabin

Ițhak Rabin n. 1 martie 1922 - d. 4 noiembrie 1995) a fost comandantul Statului Major al armatei israeliene în Războiul de șase zile (1964-1968), ambasadorul Israelului în Statele Unite, ministrul muncii, conducător al Partidului Muncii, ministrul apărării și de două ori prim-ministru israelian în perioadele 3 iunie 1974 - 20 iunie 1977 și 13 iulie 1992 - 4 noiembrie 1995. A fost asasinat de către un extremist evreu.

Ițhak Rabin s-a născut la Ierusalim și a fost asasinat la Tel Aviv la sfârșitul unei mari manifestații de sprijin pentru politica sa de pace cu palestinienii arabi.

În anul 1949, având gradul de locotenent-colonel, Rabin a condus provizoriu Armata de Sud a Israelului. În perioada aprilie 1956 - aprilie 1959, generalul Ițhak Rabin a fost comandant al Armatei de Nord a Israelului.

Ițhak Rabin era detinatorul unui Parker Duofold folosindu-l in dese ocazii pentru semnarea tratatelor oficiale

Shimon Peres
1923
Shimon Peres

Șimon Peres, născut pe 2 august 1923 în Wiszniew, Polonia, astăzi Belarus), este un om politic social-democrat israelian. Activ vreme de zeci de ani în mișcarea social-democrată din țara sa, colaborator apropiat al fondatorului Israelului, David Ben Gurion, Peres a fost în trecut lider al Partidului Muncii, și în această calitate, a devenit prim ministru al Israelului de două ori: 13 septembrie 1984 - 20 octombrie 1986 și 5 noiembrie 1995 - 18 iunie 1996.

În anul 1994 i s-a decernat Premiul Nobel pentru Pace împreună cu Ițhak Rabin și Yasser Arafat.

În ziua de 13 iunie 2007 a fost ales de Knesset în funcția de președinte al Israelului. În consecință, a devenit al nouălea președinte al Statului Israel la 15 iulie 2007.

Șimon Peres semneaza tratatul de ratificarea autonomiei Jericho si a fasiei Gaza pe 13 septembrie 1993, alaturi de presedintele Clinton si Yasser Arafat cu un roller Duofold

ambasadori

ambasadori

ambasadori
George Herbert Walker Bush
1924
George Herbert Walker Bush

George Herbert Walker Bush, GCB, (n. 12 iunie 1924, Milton, Massachusetts) a fost cel de-al patruzeci și treilea vicepreședinte (1981 - 1989) și cel de-al patruzeci și unulea președinte al Statelor Unite ale Americii (1989 - 1993).

Înainte de a fi președinte, G. H. W. Bush a servit ca congressman al House of Representatives din Texas (1967 - 1971), ambasador al SUA la Organizația Națiunilor Unite (1971 - 1973), președinte al Comitetului Naţional Republican (1973 - 1974), șef al Biroului de legătură al SUA în Republica Populară Chineză (1974 - 1976), director al Central Intelligence Agency (1976 - 1977), Președinte al First International Bank din Houston (1977 - 1980) și, ca cel de-al 43-lea vicepreședinte, sub președinția lui Ronald Reagan (1981 - 1989).

Bush semneaza alaturi de Boris Elțin, acordul Bush Elțin din  iulie 1992 cu un roller Parker Duofold Special Edition Orange

ambasadori

ambasadori

ambasadori
Paul Newman
1925 - 2008
Paul Newman

Paul Leonard Newman (n. 26 ianuarie 1925, Cleveland, Ohio - d. 26 septembrie 2008, Westport, Connecticut, SUA) a fost un actor, regizor și producător american. În afara carierei artistice s-a făcut remarcat și ca antreprenor, filantrop și pilot de curse.

Stiloul de suflet a lui Newman era un Parker Duofold

ambasadori
Warren Christopher
1925 - 2011
Warren Christopher

Warren Minor Christopher (n. 27 octombrie 1925; d. 18 martie 2011) a fost un avocat și diplomat american. În timpul primului mandat al președintelui Bill Clinton, Christopher a fost cel de-al 63-lea secretar de stat.

Născut în Scranton, Dakota de Nord, Christopher a terminat Hollywood High School, după care a urmat University of Redlands, unde a fost membru al fraternității locale Kappa Sigma Sigma. A terminat studiile la University of Southern California, de unde a primit gradul său universitar cu magna cum laude în februarie 1945. Între iulie 1943 și septembrie 1946, a fost parte a United States Naval Reserve, fiind activ pe "Frontul Pacificului" (conform, Pacific Theater). Ulterior, Christopher a studiat la Stanford Law School (între 1946 și 1949), timp în care a fost fondatorul revistei profesionale Stanford Law Review și a fost ales membru al Order of the Coif.

Între 1940 și 1950 este asistentul unui judecător de la Curtea Supremă.[3]

A fost investit în funcția de secretar de stat adjunct la 26 februarie 1977, și a servit în această poziție până la 20 ianuarie 1981. S-a implicat în negocierea Acordurilor Algeriene și în eliberarea a 52 de ostatici americani din Iran. A condus relațiile chino-americane cu Republica Populară Chineză și o comisie legată de drepturile omului. Președintele Jimmy Carter i-a acordat pe 16 ianuarie 1981 Medalia Prezidențială a Libertății, cea mai importantă distincție civilă a națiunii.

Secretarul de stat Warren Christopher semnează acordul care va facilita eliberarea a 52 de prizonieri americani din Iran, utilizând rollerul firmei Parker (Algeria, 9 ianuarie 1981).

Este puţin probabil ca în istoria omenirii să mai fie depusă vreodată semnătura de eliberare a prizonierilor în numele SUA.

ambasadori
Margaret Thatcher
1925 - 2013
Margaret Thatcher

Margaret Hilda Thatcher, Baroneasă Thatcher, LG, OM, PC, FRS (n 13 octombrie 1925 - d. 8 aprilie 2013) a fost un om politic britanic, prim-ministru al Regatului Unit din 1979 până în 1990.

Baroneasa Thatcher a fost singura femeie aleasă în funcția de prim-ministru sau lider al unui partid politic major în Regatul Unit, precum și primul premier britanic ales de trei ori consecutiv (1979, 1983 și 1987), record politic pe care l-a egalat numai Tony Blair în 2005. A devenit membru al Parlamentului britanic în 1959. Este una dintre cele mai importante personalități politice britanice, mandatul său fiind cel mai lung mandat continuu din istoria politică britanică. Ea este de asemenea una dintre cele mai controversate figuri politice, fiind prima femeie prim-ministru din întreaga istorie a Europei.

Parker Duofold este instrumentul de scris preferat al Doamnei de Fier

ambasadori

ambasadori
Queen Elizabeth II
1926
Queen Elizabeth II

Elisabeta a II-a (n. 21 aprilie 1926) este regină a șaisprezece state suverane, cunoscute sub numele de Commonwealth.

În calitate de monarh, Elisabeta a II-a este suverană în următoarele state: Regatul Unit, Australia, Canada, Noua Zeelandă, Jamaica, Barbados, Bahamas, Grenada, Papua Noua Guinee, Insulele Solomon, Tuvalu, Sfânta Lucia, Sfântul Vincent și Grenadine, Antigua și Barbuda, Belize și Sfântul Kitts și Nevis.

Parker din 1963 este furnizorul oficial al Casei Regale Britanice, prin urmare regina Elisabeta a II-a este detinatoarea unui numar impresionant de instrumente de scris Parker Limited Edition

ambasadori

ambasadori

ambasadori

ambasadori

ambasadori

ambasadori
Yasser Arafat
1929 - 2004
Yasser Arafat

Yasser Arafat (n. 24 august 1929, Cairo - d. 11 noiembrie 2004, Paris).

Din 1969 a fost co-fondator și președinte al Organizației pentru Eliberarea Palestinei (OEP) și din 1993 președintele (rais) Autorității Naționale Palestiniene.

Yasser Arafat semneaza tratatul de ratificarea autonomiei Jericho si a fasiei Gaza pe 13 septembrie 1993, alaturi de presedintele Clinton si Shimon Peres cu un roller Duofold

ambasadori

ambasadori

ambasadori
Mihail Gorbaciov
1931
Mihail Gorbaciov

Mihail Sergheevici Gorbaciov (născut pe 2 martie 1931) a fost conducătorul Uniunii Sovietice din 1985 până în 1991. Încercările sale de reformă au dus la încheierea războiului rece, la încetarea monopolului politic al Partidului Comunist al Uniunii Sovietice și la prăbușirea Uniunii Sovietice. A primit Premiul Nobel pentru Pace în 1990.

Gorbaciov foloseste un Parker Duofold la semnarea acordurilor antinucleare 1987 cat si la semnarea acordului de dezarmare SALT, iulie 1991

ambasadori

ambasadori
Boris Elțin
1931 - 2007
Boris Elțin

Boris Nikolaievici Elțin (n. 1 februarie 1931 în Sverdlovsk [azi Ekaterinburg], Rusia, URSS - d. 23 aprilie 2007), a fost, în 1991, primul presedinte al Rusiei, precum si primul conducator din istoria acestei tari ales în mod direct.

ELŢÎN foloseste impreuna cu George Bush, pentru semnarea acordului Jelcyn, un roller Parker Duofold Special Edition Orange

ambasadori

ambasadori

ambasadori
Edward Kennedy
1932 - 2009
Edward Kennedy

Edward Moore "Ted" Kennedy (n. 22 februarie 1932, Boston, Massachusetts – d. 25 august 2009, Hyannis, Massachusetts) [1]) a fost un politician american, senator senior al Senatului Statelor Unite ale Americii din statul Massachusetts Massachusetts și membru al Partidului Democrat. Aflat în funcție din noiembrie 1962, Kennedy a servit cel de-al optulea mandat (din nouă), care a devenit incomplet prin decesul său.

Edward Kennedy a fost, pentru o bună perioadă de timp, cel de-al doilea membru al Senatului ca lungime a serviciului său public, după senatorul Robert Byrd, reprezentant al statul West Virginia Virginia de Vest, care fusese și President pro tempore al Senatului până la decesul său din 28 iunie 2010.

La semnarea documentelor oficiale, senatorul Kennedy folosea des instrumentul preferat Parker Duofold.

ambasadori
Norman Schwarzkopf
1934 - 2012
Norman Schwarzkopf

Herbert Norman Schwarzkopf (n 22 August 1934 - d 27 decembrie 2012), general in armata americana, comandant sef al fortelor de coalitie din golful Persic in timpul operatiunii Desert Storm din 1991

Instrumentul de scris preferat de Schwarzkopf este un Parker Dofold.

ambasadori
Amitabh Bachchan
1942
Amitabh Bachchan

Actorul indian Amitabh Bachchan s-a născut la 11 octombrie 1942, in Allahabad, in statul Uttar Pradesh din India Britanica. Este fiul poetului Harivansh Rai Bachchan, are un frate mai mare.

De-a lungul anilor a ajuns cel mai proeminent actor din industria cinematografiei indiene . Bachchan detine recordul pentru cele mai multe nominalizari pentru cel mai bun actor la festivalul filmfare awards si a cistigat trei premii "national film awards "si douasprezece premii "filmfare awards".

Inainte sa fie actor, a lucrat ca playback cantaret, producator de film, prezentator de televiziune. A fost ales ca membru in parlamentul indian intre ani i 1984-1987. Amitabh Bachan este casatorit cu Jaya Bhaduri si ea este actrita. Impreuna au doi copii , Shweta Nanda , o prezentatoare de televiziune si Abhistek Bachchan si el este actor la Bollywood si o are ca nora pe frumoasa actrita Aishwarya Rai.

Este recunoscut ca un adevarat ambasador pentru Parker Pen fiind protagonist in mai multe reclame ce apartin acestui brand.

John Major
1943
John Major

Sir John Major (n. 29 martie 1943, Londra) este un politician britanic. A fost prim ministru al Marii Britanii din 1990 până în 1997. A fost învestit în funcție după ce antecesoarea sa, Margaret Thatcher, a demisionat de la conducerea Partidului Conservator (și astfel concomitent din funcția de premier britanic).

Parker Duofold este instrumentul preferat a lui John Major

ambasadori

ambasadori

ambasadori
Robert De Niro
1943
Robert De Niro

Robert Mario De Niro , Jr . (născut 17 august 1943), este un actor american, dublu câștigător al premiului Oscar. Este, de asemenea, regizor și producător. Este considerat ca unul dintre cei mai mari si mai influenți actori din toate timpurile.

De Niro este recunoscut pentru portretizări de personaje angrenate in conflicte puternice, personaje complexe, inadaptate dar și pentru colaborarea sa de durată cu regizorul Martin Scorsese. Este cel mai cunoscut pentru rolul tânărului Vito Corleone în Nașul: Partea II; taximetristul Travis Bickle în Taxi Driver; boxerul Jake LaMotta în Raging Bull; gangsterul Jimmy Conway în Băieți buni; directorul de cazinou Sam "Ace" Rothstein în Casino; Al Capone în Incoruptibilii; fostul pușcăriaș dornic de răzbunare Max Cady în Promontoriul groazei; Noodles în A fost odată în America; Michael Vronsky în Vânătorul de cerbi și mai recent ca Neil McCauley în Heat în regia lui Michael Mann.

Foloseste in filmul Stone din 2010 un Parker IM Black CT

ambasadori

ambasadori

ambasadori
Helen Mirren
1945
Helen Mirren

Helen Lidia Mirren s-a nascut in Londra pe 26 iulie 1945 si este recunoscuta ca actriță britanică de film, laureată a premiului Oscar pentru rolul reginei Elisabeta a Angliei.


Foloseste in filmul Prime Suspect un Parker 45 Stainless Steel GT.

Bill Clinton
1946
Bill Clinton

William Jefferson "Bill" Clinton, cunoscut mai ales ca Bill Clinton, (născut William Jefferson Blythe III în 19 august 1946) a fost ce de-al patruzeci și doilea președinte al Statelor Unite ale Americii, servind ca șef al executivului Statelor Unite două mandate complete de 4 ani între 1993 și 2001. Înaintea câștigării alegerilor prezidenţiale din 1992, Clinton a servit cinci mandate, dintre care ultimele patru consecutive, în calitate de al 50-lea, respectiv al 52-lea guvernator al statului Arkansas. Soția sa, Hillary Rodham Clinton, a fost senator din partea statului New York, stat în care ambii locuiesc, dar este actualmente secretar de stat în administrația Obama.

Clinton semneaza tratatul de ratificarea autonomiei Jericho si a fasiei Gaza pe 13 septembrie 1993, alaturi de presedintele Yasser Arafat si Shimon Peres cu un roller Duofold

ambasadori

ambasadori

ambasadori
Brian Cox
1946
Brian Cox

Brian Denis Cox (n. 1 iunie 1946) este un actor scoțian. Este un apreciat actor de teatru, binecunoscut pentru rolul Regele Lear în piesa cu același nume scrisă de William Shakespeare și montată la Compania Royal Shakespeare. În film este cunoscut publicului pentru rolurile William Stryker în X2 și Dr. Guggenheim în Rushmore.

S-a născut dintr-o familie de muncitori Romano-Catolici în Dundee, Scoția, cel mai tânăr dintre cei cinci copii ai părinților săi. Doi dintre strămoșii săi au fost imigranți irlandezi în Scoția. Mama sa, Mary Ann Guillerline, avea serviciul la mare distanță de casă, iar în timpul copilăriei lui Brian, a suferit mai multe căderi nervoase. Tatăl său, Charles McArdle Campbell Cox, a fost măcelar și a decedat când Brian avea doar opt ani. Actorul a fost crescut practic de către sora sa mai mare, pe care a luat-o alături de el la teatru pe când avea doar 14 ani. Cu prima sa soție, Caroline Burt, a avut doi gemeni, iar fiul său Alan Cox este și el actor, binecunoscut pentru rolul în filmul Sherlock Holmes. S-a căsătorit în anul 2002 cu actrița Nicole Ansari, cu care trăiește la New York și au împreună alți doi copii.

Brian Cox foloseste in filmul Red din 2010 un Vector XL 3 in 1 Celadon Ice

ambasadori

ambasadori

ambasadori
Pierce Brosnan
1953
Pierce Brosnan

Pierce Brendan Brosnan (n. 16 mai 1953) este un actor de film irlandezo-american. S-a născut în Drogheda, Irlanda, fiul lui Tom Brosnan și al lui May Smith.

Este cunoscut pentru rolurile în care a interpretat personajul James Bond. De origine irlandeză, Brosnan a debutat ca actor de teatru pe scenele londoneze. A început studiile de teatru în 1973 la Drama Center London. Mai târziu, la Hollywood, își va crea propria companie de producție, "Irish Dream Time".

A folosit in filmul Golden Eye din 1995 un Parker Jotter Stainless Steel CT

ambasadori

ambasadori
Bruce Willis
1955
Bruce Willis

Walter Bruce Willis născut 19 ​​martie 1955 Idar-Oberstein, West Germany, cunoscut profesional ca Bruce Willis, este un actor american, producator, si cantaret, cunoscut in deosebi pentru roluri de drama, comedie si actiune.

Foloseste in filmul Red din 2010 un Parker Jotter Standard Red

ambasadori

ambasadori
William Fichtner
1956
William Fichtner

William Edward "Bill" Fichtner, (n. 27 noiembrie 1956 în statul New York), este un actor american.
In serialul Prison Break foloseste un Jotter Stainless Steel CT

ambasadori
Timothy Busfield
1957
Timothy Busfield

Timothy Busfield s-a nascut la 12 iunie 1957 in Lansing, Michigan. El este cunoscut ca actor american si totodata ca regizor.
Timothy este co-fondatorul Teatrului B Street din Sacramento(California), unde a participat si a regizat numeroase piese contemporane.

In filmul Sneakers din 1992 a folosit pixul Jotter Standard Black CT.

ambasadori

ambasadori

ambasadori
Sean Bean
1959
Sean Bean

S-a nascut la 17 aprilie 1959 in Sheffield. Tatal sau, Brian, confectiona vesela si avea propria afacere. Mama sa, Rita, era secretara, asa ca familia se descurca destul de bine cu banii. Mai are o sora mai mica, Lorraine. Tanarul Sean era un incapatanat, pornit sa isi croiasca calea sa si, uneori, lasand mania si dezamagirea sa scoata ceea ce e mai bun in el.

A folosit in filmul Golden Eye  din 1995 un Parker Jotter Stainless Steel CT

ambasadori
Simon Cowell
1959
Simon Cowell

Simon Phillip Cowell nascut pe 7 octombrie 1959, este un mare producător de televiziune, personalitate de televiziune și antreprenor englez. El este cunoscut în Marea Britanie și Statele Unite pentru rolul său ca judecător la emisiunile de talent cum ar fi: Pop Idol, The X Factor, Britain's Got Talent și American Idol.

A folosit in emisiunea Britain's Got Talent un Parker Jotter Standard Blue CT

James Spader
1960
James Spader

James Spader s-a nascut la 7 februarie 1960, in Boston, Massachusetts, iar parintii sai erau profesori. S-a inscris la The Pike School in Andover, ulterior transferandu-se la Phillips Academy, insa a renuntat la colegiu pentru a pleca la New York sa-si inceapa cariera de actor. A avut diverse slujbe : instructor de yoga, gunoier, ospatar, iar in 1978 a debutat in filmul lui Steven Jacobson, Team Mates.

A folosit in serialul The Blacklist din 2013 un Parker Jotter Stainless Steel CT

ambasadori

ambasadori
Janet McTeer
1961
Janet McTeer

Janet McTeer nascuta pe 8 august 1961, in Newcastle este o actriță britanică. În 1997 a fost distinsă cu premiul Tony, prin rolul jucat în filmul "A Doll's House", în 2000 este nominalizată pentru Premiul Oscar pentru rolul jucat în filmul "Tumbleweeds", iar în 2009 este nominalizată pentru premiul Emmy .

Foloseste in filmul The Honourable Woman un Parker Jotter Stainless Steel CT.

Eric McCormack
1963
Eric McCormack

Eric McCormack s-a nascut la 18 aprilie 1963 in Toronto, Canada. In adolescenta a facut o pasiune pentru actorie.

In 1991 apare in primul sau film pentru marele ecran, The Lost World, iar un an mai tarziu a primit un rol in serialul Street Justice.

Actorul si-a infiintat propria companie de productie, Big Cattle Productions, in cadrul careia a dezvoltat cateva proiecte pentru televiziune. Din 1997 e casatorit cu Janet Holden.  Este implicat in numeroase organizatii caritabile, iar in 1999 a primit cetatenie americana, actorul avand dubla cetatenie, canadiana si americana.

A folosit in serialul Perception din 2012 un Parker Jotter Standard Red CT

ambasadori

ambasadori

ambasadori
Tim DeKay
1963
Tim DeKay

Timothy Robert "Tim" DeKay nascut in 12 iunie 1963 este un actor si regizor american.

A folosit in serialul White Collar  din 2009 un Parker Jotter Stainless Steel CT

ambasadori
Alan Cumming
1965
Alan Cumming

Alan Cumming s-a născut pe 27 ianuarie 1965, în Aberfeldy, Scoţia. Este un cunoscut actor de teatru şi film, producător, scriitor şi regizor.

A folosit in filmul Golden Eye  din 1995 un Parker Jotter Stainless Steel CT

ambasadori

ambasadori
Josh Brolin
1968
Josh Brolin

Josh Brolin s-a nascut la 12 februarie 1968 in Santa Monica (California). Pasiunea pentru actorie si-a descoperit-o in liceu, atunci cand facea parte dintr-o trupa de stand-up comedy, facandu-si debutul in reclame si filme de televiziune.
Inca din 1985, a jucat atat in piese de teatru, cat si in filme de lungmetraj sau seriale de televiziune.

A folosit in filmul Old Boy din anul 2013 un pix Jotter Standard Black CT.

ambasadori

ambasadori

ambasadori

ambasadori
Josh Holloway
1969
Josh Holloway

Joshua Lee “Josh” Holloway nascut pe 20 iulie 1969 in San Jose, California, cunoscut si sub numele de James “Sawyer Ford” din serialul Lost sau Gabriel Vaughn din drama Intelligence, este un actor american.

Foloseste in serialul Battle of the Year din anul 2013 un pix Jotter Stainless Steel CT.

ambasadori

ambasadori

ambasadori
Jon Hamm
1971
Jon Hamm

Jonathan Daniel „Jon” Hamm nascut pe 10 martie 1971 este un actor american, care lucrează în principal în televiziune. Acesta a obtinut recunoastere globala pentru rolul care îl joacă în drama, Mad Men. Obtinand in anum 2008 Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-un serial.


Foloseste in serialul Mad Men un Parker Jotter Standard Red CT.

Jung Woo-sung
1973
Jung Woo-sung

Jung Woo-sung s-a nascut la 20 martie 1973 in Sadang-dong, unul dintre cele mai sarace orase din Seul. Acesta fiind unul dintre cei mai de succes actori din Corea de Sud.
Foloseste in filmul Cold Eyes 2013 un Parker Premier Laque Deep Black ST.

Leonardo DiCaprio
1974
Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio (n. 11 noiembrie 1974, Los Angeles, California) este un actor din SUA

DiCaprio este fiul unui autor american de drame, Leonardo o origine germano-italiană, mama lui fiind de naționalitate germană. Se spune că numele a fost sub influența picturilor lui Leonardo da Vinci, pe care le văzuse mama lui gravidă în Italia. Părinții lui se despart când Leonardo are vârsta de 8 ani. DiCaprio trăiește în cartierul Echo Park din Los Angeles, el își vizitează bunica, ceea ce explică cunoștințele sale de limbă germană.

In bine cunoscutul film Shutter Island, DiCaprio foloseste un pix Parker Jotter Standard Blue CT

ambasadori

ambasadori

ambasadori
Dino Morea
1975
Dino Morea

Dino Morea, nascut pe 9 Decembrie 1975 in Bangalore, fiind al doilea copil din cei trei frati. Este cunoscut ca un fost model si totodata actor indian, care a aparut in special in filmele de la Bollywood.

Foloseste in filmul Pyar Imposible un Roller Vector Standard Black CT.

ambasadori

ambasadori

ambasadori
Rachael Leigh Cook
1979
Rachael Leigh Cook

Nascuta pe 4 octombrie 1979 in Minneapolis, Minnesota, superba actrita, vegetariana convinsa, a fost indrumata de mama sa, un faimos maestru bucatar de origine italiana, si tatal sau sa urmeze diverse cursuri de modeling, devenind la 10 ani model.

A continuat inca de la acea frageda varsta sa apara in diferite spoturi publicitare, a filmat cateva reclame anti drog care au facut-o cunoscuta si dupa terminarea colegiului "Minneapolis South High School" si a facultatii "Laurel Springs School",...

A folosit in serialul Perception din 2012 un Parker Jotter Stainless Steel CT

ambasadori
Andrew Buchan
1979
Andrew Buchan

Andrew Buchan nascut pe 19 februarie 1979 este un actor de televiziune si filme, fiind cunoscut pentru rolul sau ca Scott Foster in drama politica Party Animals 2007.

A folosit in serialul The Honourable Woman din 2014 un Parker IM Standard Black CT

Megan Boone
1983
Megan Boone

Megan Boone s-a nascut in Petoskey, Michigan, USA in  29.04.1983. Actrita americana cunoscuta din serialul The Blacklist.

A folosit in serialul The Blacklist din 2013 un Parker Jotter Stainless Steel CT

ambasadori
Genelia D Souza
1987
Genelia D Souza

Genelia D Souza nascuta in 5 August 1987 in Bombay India. Actrita si fotomodel Indian, atrage atentia industriei cinematografice dupa ce realizeaza un clip publicitar pentru Parker Pen alaturi de Amitabh Bachchan

Fiind unicul importator acreditat oficial din Romania al acestui brand, garantam originalitatea tuturor produselor din acest site.
Livrare gratuita pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 lei
Livrare in toata tara in 24-48 de ore de la confirmarea comenzii
Posibilitatea achitarii produselor, on-line cu cardul
Posibilitatea returnarii produsului in 14 zile de la primire
Posibilitatea rezervarii online si ridicarii produsului de la sediul firmei
Posibilitatea achitarii produselor la sediul firmei cu cash sau card
plata online

Copyright © www.parkerromania.ro 2016-2023 | ANPC